top of page

"Een Di Legno-vloer zie of voel je niet; die beleef je."

think-architecture-house-in-a-parc-07.1559662443.855.jpg

Wie we zijn.

Di Legno is een Belgisch afwerkingsbedrijf opgericht in 1998, dat zich specialiseert in het patineren van hoogwaardige parketvloeren. 
Ons jarenlange succes is te danken aan een team van toegewijde eik-specialisten dat met een gemiddelde ervaring van meer dan 15 jaar iedere bestelling van begin tot eind doorheen het authentieke productieproces begeleidt.

Wat we doen.

Aan de hand van een uniek semi-ambachtelijk proces verkrijgen we een prachtige patine die alleen maar mooier wordt met die tijd en die wereldwijd ongeëvenaard is. Haar sterke karakteristieken aarden interieurs op de meest organische manier, van hedendaags minimalistische tot traditioneel klassieke woningen, en voegen een extra dimensie toe aan de ruimte.

Waar we voor staan.

Ons succes is gebouwd op een jarenlange samenwerking met vaste partners die sinds het begin aan onze zijde staan. Deze samenwerking staat garant voor een constante, hoogstaande kwaliteit.

Omdat we met natuurlijke processen werken, is een goed basisproduct van essentieel belang. Daarom werken we uitsluitend met materialen van Europese oorsprong, met een voorkeur voor massief Franse eik. Voor onze meerlagige producten bieden we enkel planken aan die de uitstraling van massief eik het best mogelijk benaderen.

Zo haal je met elke Di Legno een stukje natuur in huis.

Al onze leveranciers zijn PEFC-gecertificeerd. Certificaten voor onze producten kunnen op aanvraag bezorgd worden.

-®studioPSG.be-0783.jpg
IMG_9790_edited_edited_edited_edited.jpg

True to nature.

Bij Di Legno passen we een volledig authentiek organisch productieproces toe.
We gebruiken geen chemische producten maar verkrijgen onze unieke patine door het uitlokken van natuurlijke reacties van het hout van binnenuit. Dit resulteert in een onmiskenbare diepgang die je bij geen enkel vergelijkbaar product terugvindt, geïnspireerd door, en met respect voor de natuur.

Elke eik behoudt hierdoor haar identiteit, en leeft voort als een unieke vloer.

bottom of page